valj-ratt-konsumtionslan.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Du kan spara mycket på att välja rätt privatlån

Att det dyker upp oförutsedda utgifter ibland är ofrånkomligt. Det kan till exempel hända att bilen behöver repareras, att tvättmaskinen gått sönder eller något annat tråkigt. Men att man behöver låna pengar snabbt kan också bero på något roligt, som att det dyker upp ett toppenerbjudande på något du drömt om länge, en resa till exempel. Detta kan vara värt att tänka på när du funderar på att ta ett privatlån.

Tänk på att villkoren kan variera mycket mellan olika långivare. Du bör absolut undersöka bland annat räntekostnader, avgifter och eventuella avdrag om du vill ha ett billigt privatlån. 

Med re:member privatlån kan du låna mellan 10 000 och 500 000 kronor utan säkerhet. Räntan ligger inom spannet 6,35 % till 21,35 %. Vi gör alltid en individuell kreditbedömning och vilken ränta du får beror bland annat på lånebeloppet och önskad återbetalningstid. Tänk på att en kortare återbetalningstid ger lägre totalkostnad på lånet.

Du väljer själv hur snabbt du vill betala av lånet (max 15 år), men tänk på att ju kortare återbetalningstid du väljer, desto lägre blir totalkostnaden för lånet och desto billigare blir privatlånet. Genom att välja en kortare återbetalningstid får du dessutom en lägre ränta. Om du så önskar kan du betala av lånet snabbare genom att betala lite mer varje månad, och självklart kan du när som helst lösa hela lånet utan extra kostnad. Oavsett vilken återbetalningstid du väljer får du alltid en enkel och tydlig återbetalningsplan för hela låneperioden.

Snabb behandlingstid

Vi kan inte lova att du har pengarna på ditt konto idag eller att re:member är det billigaste privatlånet, men vi kan lova att vi behandlar din ansökan snabbt. Som regel får du svar om ditt lån på dagen, men i vissa fall kan det ta upp till tre dagar, till exempel om vi behöver inhämta några ytterligare uppgifter från dig.

Vid ansökningstillfället kommer du också att erbjudas en individuell ränta, vilket kan göra privatlånet extra förmånligt. Vilken ränta du får avgörs av kreditbedömningen vi gör när du ansöker, men tänk på att totalkostnaden blir lägre ju kortare återbetalningstid du väljer.

Tips: Signera med BankID så kommer pengarna snabbare in på kontot.

Med lånekalkylen på vår hemsida kan du enkelt se vad månadskostnaden blir för önskat lånebelopp och önskad återbetalningstid. På så sätt kan du enkelt se om privatlånet fra re:member faktiskt er marknadens billigasta privatlån med den ränten du får. Du kan också ansöka om ett privatlån direkt.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.