blancolan.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Blancolån från re:member

Det finns många saker att ta reda på när du ska låna pengar, som till exempel vilka olika typer av lån det finns. Ett blancolån är i praktiken samma sak som ett vanligt privatlån, vilket innebär att långivaren inte kräver någon säkerhet från dig som låntagare.

Det skiljer sig till exempel från ett bolån, där du kan låna en relativt stor summa pengar och använda din nya bostad som säkerhet, ifall du inte skulle kunna betala tillbaka ditt lån.

Just eftersom ett blancolån förmedlas utan säkerhet, blir räntan i regel något högre än vid ett lån med säkerhet. Ett blancolån är dock ändå ett bättre alternativ rent räntemässigt än många andra snabblån utan säkerhet som exempelvis sms-lån, där räntor och avgifter ibland kan bli skyhöga.

Läs mer om vad ett blancolån är här.

Information om blancolån från re:member

Om du behöver låna pengar kan ett blancolån från re:member vara en bra idé. Oavsett om du behöver renovera hemma, finansiera någonting som den vanliga lönen inte täcker eller samla lån i ett större och bättre lån, finns det många fördelar med ett privatlån från re:member:

 •   Du kan låna mellan 10 000 och 500 000 kronor utan säkerhet
 •   Du kan använda lånet till vad du vill
 •   Ränta mellan 4,95 % – 19,95 % som baseras på en individuell kreditprövning
 •   Du får direkt besked på din ansökan
 •   Återbetalningstid på upp till 15 år

Låneexempel på blancolån

Med lånekalkylen kan du välja belopp och avbetalningstid och enkelt se vilken månadskostnad du landar på. Här kan du se ett låneexempel för ett blancolån:

re:member privatlån: Baserat på ett lån om 200 000 kr, återbetalat under 5 år, uppläggningsavgift på 395 kr och administrationsavgift på 29 kr, betalar du 4 456 kr i månaden, effektiv ränta är 12,76 % och totalt belopp att betala är 267 380 kr.

Hur fungerar det att ansöka om ett blancolån?

Det är enkelt att ansöka om ett blancolån hos re:member och du får direkt svar på din ansökan.

Du fyller i dina:

 • Personuppgifter
 • Information om din ekonomi
 • Hur mycket du önskar låna

Om allt är korrekt ifyllt kan du få svar och en godkänd ansökan redan samma dag. Du får sedan ett låneerbjudande som du väljer att tacka ja eller nej till och om du vill acceptera lånet signerar du enkelt och smidigt med BankID.

Om din ansökan blir avslagen, kan du ansöka på nytt tillsammans med en till person och på sätt öka er kreditvärdighet, då bådas inkomst räknas. Det kan göra det lättare att bli godkänd.

Vilken ränta får jag på ett blancolån?

Räntesatsen på ett blancolån hos re:member är individuell, mellan 4,95 % – 19,96 % och baseras på en individuell kreditprövning. Om du är en hög risk får du generellt sett en något högre ränta än om du är en låg risk, då räntan i regel blir något lägre.

Hur snabbt kan jag få mitt blancolån?

Om du uppfyller de krav som ställs på dig som låntagare och tackar ja till ditt låneerbjudande har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom några dagar.

Hur många kreditupplysningar tas om jag ansöker om ett blancolån? 

När du ansöker om ett blancolån från re:member, görs en sedvanlig en kreditprövning där vi inhämtar information om din totala inkomst från UC. Det görs även en individuell bedömning med hänsyn till din framtida betalningsförmåga.

Återbetalningstid på ett blancolån 

Att låna pengar ska vara flexibelt och därför kan du välja en återbetalningstid på upp till 15 år när du ansöker om ett blancolån från re:member. Ju längre avbetalningstid du väljer, desto lägre blir din månadskostnad, men det kan vara värt att tänka på att det då tar längre tid att bli helt skuldfri.

Grundkrav för att ansöka om ett blancolån 

Ett blancolån är ett lån utan säkerhet, men du som ansöker om ett privatlån från re:member behöver ändå uppfylla några krav för att kunna bli godkänd som låntagare.

 •   Du behöver vara över 18 år
 •   Du måste ha en inkomst på minst 120 000 kronor per år
 •   Du får inte ha några betalningsanmärkningar

Ansök om ett blancolån från re:member här..

 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.