privatlan-snabb-ansokan.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Låna pengar direkt - Så här snabbt behandlas din ansökan

Du vet säkert hur man fyller i en låneansökan, men du kanske undrar vad som händer från det att din ansökan blir registrerad tills pengarna utbetalas till ditt konto? Här får du svaret.  

Även om själva ansökningsprocessen är automatiserad finns det flera saker du kan göra för att din låneansökan ska behandlas så smidigt som möjligt om du behöver att låna pengar snabbt. Här följer en guide som visar vad som händer efter att du har skickat in din ansökan.

Låna pengar direkt? Så här snabbt går det

re:member har ett tekniskt system som automatiserar vissa delar av ansökningsprocessen så det blir lättare för dig att låna pengar direkt. Processen består av fyra steg.

  • Steg 1: När du fyller ansökningsformuläret skickas dina uppgifter direkt vidare till vårt system för behandling

  • Steg 2: Om du har fyllt i alla uppgifter korrekt och din ansökan uppfyller kraven kan vi godkänna din ansökan samma dag

  • Steg 3: Du får sedan ett låneerbjudande som du kan säga ja eller nej till

  • Steg 4: Tackar du ja och signerar lånet med BankID har du vanligtvis pengarna på ditt konto nästa arbetsdag. 

Undvik att behandlingen av din ansökan om ett privatlån blir försenad

För att du ska kunna låna pengar direkt, är det viktigt att det inte finns några skrivfel i din ansökan. Kontrollera därför allting noga, till exempel att du fyllt i ditt namn rätt och att ditt bankkontonummer stämmer. Om du skulle råka skriva en fel siffra i kontonumret kommer vi att kontakta dig för att få rätt kontonummer. Därefter kontrolleras de nya uppgifterna en andra gång av en av våra handläggare, vilket gör att det kan ta lite längre tid innan du får svar på din ansökan.

Låna pengar direkt med privatlån från re:member 

re:member erbjuder privatlån från 10 000 till 500 000 kronor utan säkerhet, med en återbetalningstid på upp till 15 år. Med vår lånekalkyl kan du enkelt se hur mycket du kan låna, vad månadskostnaden blir och vilka räntor som gäller.

Att ansöka om ett privatlån från re:member går snabbt och enkelt – du får svar direkt och om du signerar lånet med BankID har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom 3 dagar.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.