lana-pengar-online.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Låna pengar online

Att kunna ansöka om lån online är en självklarhet för oss på re:member. Du behöver inte träffa en tjänsteman på banken och fylla i massor av dokument, istället kan du ansöka om ett privatlån på upp till 500 000 kronor i lugn och ro när det passar dig. Från soffan, stranden eller bilen – du bestämmer. Allt du behöver är ett BankID.

Att låna pengar online är tryggt, enkelt och bekvämt. Med re:members privatlån kan du online ansöka om lån på från 10 000 till 500 000 kronor utan krav på säkerhet som exempelvis en borgensman eller din bostad. Vi behandlar din ansökan så snart den kommer in, att ansöka om lån online går snabbt.

Innan du ansöker om lån kan du använda lånekalkylen för att se hur mycket ditt lån kan komma att kosta dig och vad månadskostnaden kan bli. Du kan utan stress jämföra räntor. Observera att den ränta du blir erbjuden efter inkommen ansökan är beroende av en individuell kreditvärdering. 

Låna pengar online – Steg för steg

 1. Fyll enkelt i låne-ansökan och signera med BankID
 2. Vi tar emot din ansökan och tar en kreditupplysning
 3. Om du blir beviljad får du ett låneerbjudande som du kan tacka ja eller nej till
 4. Om du tackar ja överförs pengarna till ditt konto inom 3-5 arbetsdagar

Vanliga frågor och svar om att låna pengar online:

 • Hur snabbt får jag svar om att låna pengar online?
  Vi behandlar din ansökan så snart den kommer in och kan ofta ge besked samma dag. 
 • Vem kan ansöka om at låna pengar online?
  Du som har fyllt 18 år, har en fast inkomst om minst 120 000 kr per år och saknar betalningsanmärkningar kan låna pengar online genom att fylla i en ansökan här.
 • Kan jag låna pengar online om jag haft en betalningsanmärkning?
  Du kan ansöka om å få ett lån trots att du haft en betalningsanmärkning. Dock försämrar en betalningsanmärkning dina chanser att bli beviljad. Hur mycket sämre chanser du har beror på antal, grad och ålder på anmärkningarna. Vi gör en individuell helhetsbedömning utifrån din kreditvärdighet.
 • Vilka villkor gäller för att låna pengar online?
  Räntan är rörlig och bestäms individuellt, räntan varierar mellan 4,95 % – 19,95 %. Återbetalningstiden är upp till 15 år. Du kan välja att betala tillbaka lånet snabbare utan extra avgifter.

 • Hur mycket kan jag låna online?
  Vi erbjuder lån från 10 000 till 500 000 kronor.

Ansök om att låna pengar från re:member här.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.