lana-pengar-utan-sakerhet.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Låna pengar utan säkerhet

Med re:members privatlån utan säkerhet bestämmer du själv vad du vill använda pengarna till. Du kan låna från 10 000 till 500 000 kronor i upp till 15 år. Med vår lånekalkyl kan du få en överblick över hur lånebeloppet och räntan påverkar din månadskostnad. Du får svar direkt och din ansökan är inte bindande. 

Kanske är det dags att uppgradera sängen, köpa ny dator eller renovera sängen. Med re:members privatlån utan säkerhet är det du som väljer.

Skillnaden på lån med säkert och lån utan säkerhet:

  • Ett lån med säkerhet innebär vanligtvis att någon är borgensman eller att du ställer bostaden eller bilen som säkerhet till banken. Banken kan då ta över exempelvis bostaden om lånet inte betalas tillbaka enligt avtal. Ett lån med säkerhet är därför ofta en lägre risk för banken.

  • Ett lån utan säkerhet innebär att du inte behöver pantsätta något såsom exempelvis bostaden, lånet baseras på din förmåga att betala tillbaka lånet. Ett lån utan säkerhet är därför ofta en högre risk för banken och räntan baseras på hur mycket du lånar, när du önskar betala tillbaka och din individuella kreditbedömning. Den vanligaste typen av lån utan säkerhet är privatlån, som även kallas för blancolån. 

Kreditupplysning är en trygghet för dig som ska låna pengar

Banker och finansbolag är skyldiga att göra en kreditprövning för att kunna bevilja lån. re:member tar en kreditupplysning från UC för att bedöma kreditvärdigheten och din förmåga att återbetala lånet, vilket är en stor fördel både för banken och dig som ska låna. Du kan ansöka om ett lån utan säkerhet från re:member om du fyllt 18 år, har fast inkomst på minst 120 000 kr per år, och inga betalningsanmärkningar.

Så här ansöker du om att låna pengar utan säkerhet hos re:member

Det är enkelt att ansöka om att låna pengar utan säkerhet hos re:member. Med vår lånekalkyl kan du få en överblick över hur lånebeloppet och räntan påverkar din månadskostnad. Vilken ränta du får är beroende av en individuell kreditvärdering. Du får svar direkt och din ansökan är inte bindande. 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.