privatlan-nar-du-behover.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Privatlån när du behöver det

Har du plötslig hamnat i en situation som gör att du är i behov av extrapengar snabbt – kanske helst omedelbart? Då kan ett privatlån vara lösningen. Att ansöka är enkelt och du får svar direkt.

Privatlån utan säkerhet

Det kan finnas många skäl till att man behöver pengar snabbt och därför behöver ta ett privatlån. Det ligger i sakens natur att oförutsedda utgifter dyker upp när man minst anar det. Och inte sällan är olyckan framme när det passar som allra sämst. Antingen är det bilen som plötsligt behöver repareras, eller så har tvättmaskinen bestämt sig för att sluta fungera. Men ibland avser den oförutsedda utgiften något roligt, som att det dyker upp en drömresa som du inte vill gå miste om, eller att du får ett erbjudande om att köpa något som du har önskat dig länge.

Alla har faktiskt inte pengar i reserv på ett fett sparkonto och det är inget att skämmas över. Ska du ta ett vanligt lån i din bank tar det ofta lite tid innan du får svar och innan du har pengarna på ditt konto. Dessutom vill banken vanligtvis ha en säkerhet för lånet. Det slipper du med ett privatlån från re:member.

 

Privatlån när du behöver det

Pengar snabbt in på kontot med privatlån

Vi kan inte lova att du har pengarna på ditt konto samma dag, men däremot lovar vi att vi behandlar din ansökan snabbt. Som regel går det mycket snabbare än hos banken. Det är dock några villkor som måste vara uppfyllda för att du ska få ett privatlån godkänt hos oss.

Vad krävs för att få ett privatlån beviljat?

För det första måste du ha fyllt 18 år. Du måste också ange önskat lånebelopp och vad du ska använda pengarna till. Hos re:member kan du låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet. Räntan ligger inom spannet 6,35 – 21,35 %, beroende på lånebelopp, återbetalningstid och den individuella kreditbedömning vi gör. 

För att se vad månadskostnaden blir för det belopp du vill låna, kan du använda re:members lånekalkyl. Vi kan inte lova att du har pengarna på ditt konto samma dag, men däremot lovar vi att behandla din låneansökan snabbt. Läs mer och ansök om ett privatlån här.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.