privatlan-utan-sakerhet.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Nu kan du ansöka om ett privatlån utan säkerhet

Ett privatlån utan säkerhet kan vara lösningen om du befinner dig i en situation där du behöver lite extra pengar snabbt, till exempel om tvättmaskinen har gått sönder eller om bilen måste in på verkstaden.

Eftersom ett privatlån vanligtvis går till konsumtion är det i princip omöjligt för långivaren att använda det du köper för pengarna som säkerhet. Att belåna huset eller sommarstugan tar ofta lite tid och därför kan ett privatlån utan säkerhet vara den bästa lösningen om du behöver pengar snabbt.

Låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet

Hos re:member kan du låna upp till 500 000 kronor utan krav på säkerhet i form av till exempel en bostad. Vilken ränta du får avgörs av den kreditbedömning vi gör när du ansöker om lånet. Det är flera faktorer som spelar in, såsom lånebelopp och önskad återbetalningstid, men din individuella ränta kommer att ligga inom spannet 6,35 % - 21,35%. Anledningen till att räntan är högre än för till exempel ett bostadslån, är just det att det är ett privatlån utan säkerhet. Räntan är dock vanligtvis lägre än kreditkortsräntan.

Vad krävs för att få ett privatlån utan säkerhet beviljat?

För att få ett privatlån utan säkerhet hos re:member måste du vara över 18 år och tjäna minst 120 000 kronor om året. Med vår lånekalkylator kan du enkelt se vad månadskostnaden blir. Vi rekommenderar att du noga går igenom din privatekonomi innan du ansöker om ett privatlån utan säkerhet, så att du är säker på att du har råd att betala månadskostnaden, det vill säga amorteringen och räntan. När du ansöker om ett privatlån gör vi en sedvanlig kreditprövning och om lånet blir beviljat har du pengarna på ditt konto inom några dagar.

Begränsningar och möjligheter med privatlån utan säkerhet

I vissa fall kommer vi inte kunna erbjuda det lånebelopp du önskar. Det kan då hända att du får ett erbjudande om att låna ett lägre belopp som du naturligtvis själv väljer om du vill acceptera. Vi kan inte lova att du har pengarna på ditt konto samma dag, men vanligtvis går det snabbare än om du lånar pengar hos en bank.

Läs mer om privatlån utan säkerhet här och ansöka i dag, så kan du ha pengarna på konto inom några dagar.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.