slipp-stressen.jpg
Är du alltid ute i sista minuten när du köper julklappar?

Så här kan du shoppa lite smartare.

Läs mer

Behöver du ett snabblån till julklapparna iår?

Vissa sätter igång med julklappsinköpen flera månader i förväg, medan andra väntar in i det sista. Dålig planering kan göra att du spenderar för mycket och plötsligt står du där utan pengar och är både stressad och orolig. Så varför stressa när du kan vara smart och börja redan nu?

Ju tidigare du kommer igång, desto lättare är det att hitta rätt klappar

Om du vill undvika att behöva springa från den ena butiken till den andra medan Kalle Anka fotograferar kolibrier rekommenderar vi att du sätter dig ner och gör en lista. Vilka ska du köpa till? Vad ska du köpa? Var hittar du det? Med den här listan i handen blir julklappsbestyren både roligare och lättare.

Har du inte tillräckligt med pengar just nu och måste vänta tills nästa lön innan du kan börja julhandla? Kanske är det stora klappar som står på listan iår? Då kan ett snabblån vara ett alternativ.

Privatlån från re:member

Vi vill inte gärna kalla det ett snabblån men hos re:member kan du ansöka om ett privatlån på mellan 10 000 och 500 000 kronor utan säkerhet, som regel får du svar på din ansökan redan samma dag.

Du som har fyllt 18 år, har en fast inkomst och saknar betalningsanmärkningar kan enkelt söka om ett privatlån genom att fylla i en ansökan här.

Handla på nätet

Du måste faktiskt inte springa runt i butik efter butik på stan. Om du är ute i god tid kan du istället luta dig tillbaka i soffan och köpa julklapparna på nätet – och slipper en massa stress på köpet.

Det finns en del oseriösa butiker på nätet, så kontrollera att webbplatsen är äkta innan du handlar. Tänk också på att det kan tillkomma moms om du handlar på en utländsk sajt.

Så gör du dina inköp säkrare på nätet:

  • Handlar du på nätet ska du ta reda på mer om företaget du handlar ifrån
  • Skriv ut eller ta en skärmdump på din betalning/ditt köp om du handlar via nätet
  • När du är färdig med det du ska göra på nätbanken, andra betalningstjänster, offentliga portaler och andra webbplatser bör du logga ut
  • Se till att din enhet har ett bra tekniskt skydd som brandvägg och antivirusprogram
  • Säkra ditt eget nätverk och tänk på hur du surfar då du använder publika nätverk

Med ett privatlån kan du göra dig av med oförutsedda utgifter eller förverkliga dina drömmar. Du bestämmer själv vad pengarna ska användas till. Hos re:member kan du ansöka om ett privatlån på upp till 500 000 kronor utan säkerhet. Vanligtvis får du svar samma dag och har pengarna på ditt konto inom några dagar.

 

Ansök om ett privatlån här.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.