solsemester-med-barnen.jpg

Solsemester med barn – 3 guldkorn

Ta med barnen på en annorlunda solsemester i sommar utan att ruinera dig. Här är tre spännande och unika resmål som passar perfekt för en riktigt härlig solsemester med barnen - dessa resmål passar dig som vill ha ett billigt boende och samtidigt massor av äventyr.

Hyr en bungalow i Venedig 

Är Venedig med på listan över städer ni tänkt resa till när barnen blivit stora? Varför inte resa till Venedig på en solsemester med barnen? Tänk om och ta med barnen till Marina Venezia, en barnvänlig semesterby/camping belägen på en stor strand vid Adriatiska havet. Här kan ni hyra en bungalow (fullt modern) i valfri storlek med 2-7 bäddar. Vill ni inte laga mat själva finns det flera restauranger och caféer att välja mellan.

Marina Venezia är ett paradis för barn: Här finns flera lekplatser och ett stort vattenlekland (gratis) med flera pooler och en vattenrutschkana. Bara en kort båttur från campingen har ni tillgång till charmiga Venedig, som i sig är som en stor lekpark med sina små broar, kanaler, gondoler, vinklar och vrår. Slutsats: Det här är förmodligen ett av de häftigaste resmålen inför en solsemester med barnen!

Solsemester med barnen på den franska rivieran

Man måste inte vara miljonär för att ta en solsemester på franska rivieran!
Pierre & Vacances - Cap Esterel är ett barnvänligt och prisvärt lägenhetshotell med ett naturskönt läge, beläget på en bergssluttning i en park på 210 hektar vid Agaybukten, tre mil sydväst om Cannes. På hotellområdet, som är omgivet av en 9-håls golfbana, finns över 40 olika aktiviteter att välja mellan för barn i alla åldrar: tennisbanor, stora härliga swimmingpooler, en vattenlekpark med mera. Om ni vill ha omväxling från poolerna är det bara att ta miniatyrtåget ner till den närliggande stranden. Boka gärna plats för barnen på barn- eller tonårsklubben (från 3 månader – 17 år) om ni vuxna vill ha lite tid för er själva.

Boka din solsemester med barnen enkelt på nätet och betala med ditt kreditkort från re:member.

Boka din solsemester med barnen enkelt på nätet och betala med ditt kreditkort från re:member.

Semestra i en nöjespark

I Wassenaar, knappa sex mil söder om Amsterdam ligger barnens paradis – nöjesparken Duinrell som gör platsen perfekt för solsemester med barn. Parken har åkattraktioner för alla åldrar, bergochdalbana, sommarrodelbana, lekplats och vattenparken Tiki. Här finns en av Europas häftigaste vattenrutschkanor och poolen är framröstad till en av världens 20 bästa.

I Duinrell bor hela familjen (6 bäddar) bekvämt i en fullt utrustad bungalow med kök, badrum och egen uteplats. Alla som bor i semesterbyn går in gratis på nöjesparken och får köpa biljett till rabatterat pris till Tiki vattenpark. Om ni behöver en paus från allt lekande och badande finns det massor att se och upptäcka, både i den mysiga hamnstaden Wassenaar och i Amsterdam.   

Boka solsemester med barnen enkelt på nätet och betala med ett kreditkort från re:member – det är både enkelt och säkert. Kreditkortet re:member flex har ingen årsavgift och du kan antingen välja att betala tillbaka hela beloppet eller delbetala en mindre summa varje månad.

Har du inte ett re:member flex kreditkort så kan det vara en bra idé att ansöka om ett kort redan nu, så att du får hem det i god tid inför resan.

Trevlig solsemester med barnen!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.