dromresa-privatlan.jpg

Uppfyll din drömresa – fyra oförglömliga resmål

Att koppla av under en palm på en strand i ett exotiskt land toppar listan över svenskarnas drömresa, men nästan lika många av oss föredrar att upptäcka en spännande storstad. Tycker du att det är svårt att välja resmål för din nästa resa? Här kommer re:members bästa tips för en oförglömliga drömresa.

Drömresa till Tokyo – ett pulserande hjärta

Lolitas, Rollers, Goth, Cosplay… Gatumodet i Tokyo är i dag en lika stor attraktion som stadens många Michelin-belönade restauranger. Är du det minsta intresserad (eller åtminstone fascinerad) av mode är ett besök i denna pulserande mångmiljonstad ett måste. Tack vare en uppdaterad skyltning går det faktiskt att ta sig runt staden utan att kunna ett ord japanska numera och det finns hur mycket som helst att se och uppleva. Sushin är förstås fantastisk och shoppingen likaså.

Läs mer om en drömresa till Tokyo här

Drömresa till Hongkong – staden där två världar möts

Den före detta brittiska kronkolonin Hongkong är en stad att bli kär i. Atmosfären i denna spännande och unika världsmetropol vid Pärlfodens mynning är magisk, inte minst på kvällen. Längs strandpromenaderna och kajerna reser sig hundratals neonupplysta skyskrapor mot natthimlen. Kliv ombord på en restaurangbåt, beställ in en Dim sum och njut av det subtropiska klimatet.  

Läs mer om en drömresa till Hongkong här

Drömresa till San Fransisco, Los Angeles och Las Vegas

Hyr en cabbad cheva och kör kustvägen ner till Los Angeles med California dreamin’ i högtalarna. Att bila genom Kalifornien är en av de skönaste semesterturerna du kan göra. Och det finns hur mycket som helst att se och göra. Besök de vackra vingårdarna i Napa Valley, åk berg-och-dalbana i Disneys legendariska nöjespark i Los Angeles, surfa i San Diego... möjligheterna är oändliga.

Läs mer om en drömresa till Kalifornien här

Kvinnor vid bil - uppfyll din drömresa till Kalifornien

Kombinera Kalifornienresan med en tur till Las Vegas och Grand Canyon så får du garanterat inte ett, men många minnen för livet.  

Drömresa till Guadeloupe – Karibiens pärla

I Karibien (eller Västindien det är samma sak) finns många öar med vita stränder, turkosblått vatten och ett klimat som är perfekt för en solsemester under vinterhalvåret. En av de charmigaste är Guadeloupe – en franskstyrd ögrupp i sydöstra Karibien som har allt: regnskogar, vattenfall, trevliga små byar och mängder med möjligheter till sol, bad och avkoppling. De två huvudöarna Grande-Terre och Basse-Terre bildar en formation som påminner om en fjäril som har landat i havet.

Läs mer om en drömresa till Karibien här

Finansiera drömresan med re:member

Boka din drömresa på nätet och betala med ett kreditkort från re:member – det är både enkelt och säkert. Kreditkortet re:member flex har ingen årsavgift och du kan antingen välja att betala tillbaka hela beloppet eller delbetala en mindre summa varje månad.

Har du inte ett re:member flex kreditkort så kan det vara en bra idé att ansöka om ett kort redan nu, så att du får hem det i god tid inför resan.

Ansök om ett kreditkort från re:member

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.