Vinn finalbiljetter med exklusiv backstagetur till Stjärnornas stjärna!

Tävlingen är avslutad. 

re:member är stolt huvudsponsor av TV4:s nya storsatsning Stjärnornas stjärna där vi får följa hur åtta svenska artister inför en livepublik ska framföra tolkningar från helt andra musikgenrer än vad de är vana vid. Vill du vinna finalbiljetter och få en exklusiv inblick bakom kulisserna? Besök Greenroom och kontrollrum, var med i samband med pressfotografering av artisterna efter sändning och hör produktionen berätta om sitt jobb!  

 

Tävlingsregler

Tävlingen gäller endast från den 26 april fram till den 2 maj 2018. Vinnare är de som först har rätt (eller närmast rätt) svar och kompletterar med den motivering som juryn tycker är bäst. 

Du får endast tävla en gång per person. Tävlingen är ej öppen för anställda på EnterCard Group AB. Juryn består av personer från EnterCard Group AB (Mona Moussavi Andersson och Maja Sundqvist). Juryns beslut kan inte överklagas.

Fyra vinnare utses som vinner två biljetter var till finalen av Stjärnornas stjärna med backstagetur lördag den 5 maj 2018. Observera att åldersgränsen är 7 år. Under 12 år krävs målsmans sällskap.  

re:member kommer att informera vinnarna via Facebook Messenger senast 2 maj 2018. Vinnarnas namn publiceras då även på denna sida så fort vi har dem. 

Vinsten är ej ombokningsbar eller utbytbar mot pengar eller annan ersättning. All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte överlåtas. EnterCard står inte för resa till och från Stockholm, du måste själv kunna ta dig till centrala Stockholm. 

Arrangör av tävlingen är EnterCard Group AB, 105 34 Stockholm.