vinn-en-resa-till-are-for-tva.jpg

Vinn en resa till Åre för två!

Tävlingen är avslutad! Vi vill tacka alla för de otroligt fina bidrag vi fått in. Vinnare av tävlingen är Tove Freij, stort grattis!

_________________________________________________________________

Älskar du skidåkning lika mycket som vi? Passa på, nu har du möjlighet att vinna en resa till Åre 5-8 april med flyg, boende och liftkort för två inkluderat, till ett värde av ca 18 000 kr!

Såhär gör du för att tävla:

  • Lägg upp en bild på ditt bästa vinterminne på Instagram 
  • Kommentera under din bild varför du och den du önskar åka med ska vinna resan till Åre
  • Hashtagga inlägget med #makeårehappen

Glöm inte att du måste ha en öppen Instagram-profil för att kunna delta i tävlingen.

För att vara med och tävla måste du vara över 18 år. Vi behöver ditt bidrag senast den 18 mars 2018. 

________________________________________________________________

Tävlingsregler

Tävlingen gäller endast fram till den 18 mars 2018. Vinnare är den som juryn bedömer har den härligaste bilden kombinerat med den fyndigaste motiveringen.

Du får endast tävla en gång per person. Genom medverkan i tävling får EnterCard rätt att använda tävlingsbild vid vinnarpublicering och i marknadsföring. Tävlingen är ej öppen för anställda på EnterCard Group AB. Juryn består av personer från EnterCard Group AB (Mona Moussavi Andersson och Maja Sundqvist). Juryns beslut kan inte överklagas.

En vinnare utses som vinner flyg tur och retur från Bromma till Åre samt boende i centrala Åre 5-8 april 2018, skidhyra, transfer till och från Åre Östersund Flygplats samt liftkort. Allt för två personer. re:member kommer att informera vinnaren via Instagram Direct senast 20 mars 2018. Vinnarens namn publiceras då även på re:members hemsida under remember.se/makearehappen så fort vi har vinnarens namn. När vinnare kontaktas behöver även namn på personen som ska följa med vinnaren på resan uppges. 

Vinsten är ej ombokningsbar eller utbytbar mot pengar eller annan ersättning. All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte överlåtas. EnterCard står inte för resa till och från Stockholm, du måste själv kunna ta dig till Bromma flygplats i Stockholm. 

Arrangör av tävlingen är EnterCard Group AB, 105 34 Stockholm.