reseforsakring-pa-resan.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

 

Fördelar med ett kreditkort från re:member

Även om du i vanliga fall inte brukar boka resor med ett kreditkort kan det vara på tiden att göra det till nästa resa. Det finns många fördelar med att använda kreditkortet till just resor, vi ska förklara varför.

När du är utomlands på en resa är det extra viktigt att du har en bra reseförsäkring om något skulle hända. Det kan handla om allt från en olycka, att bagaget försvinner eller att du blir sjuk. Skulle något inträffa under resan är det tryggt att veta att du har en reserförsäkring som skyddar bra. Genom att boka dina biljetter med ett re:member flex kreditkort  får du ett bra skydd mot många olika situationer.

Välj ditt kreditkort

Till att börja med är reseförsäkring en av flera bra fördelar du får med ett kreditkort från re:member. Innan du åker iväg på din efterlängtade resa är det alltid bra att du kollar upp vilka befintliga försäkringar du har. Vet du det kan du sedan enkelt komplettera med de försäkringar du behöver. För alla våra kreditkort ingår en kompletterande reseförsäkring som gäller när du betalar mer än 50 % av resan med kortet. 

re:member flex är det kreditkort som helt saknar årsavgift. Du får dessutom upp till 8 veckors räntefri kredit och rabatter i över 300 webbutiker. 

Du slipper reservera stora belopp

Att åka iväg på semester är underbart, särskilt om vädret hemma ändå inte är något att ha. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din semester kan du använda ett kreditkort från re:member när du är utomlands. Förutom reseförsäkring får du även många andra fördelar. Genom att hyra bil och boka hotell med ditt kreditkort slipper du reservera större belopp på det vanliga bankkontot. Skulle du redan ha betalat hela beloppet med ditt kreditkort får du tillbaka pengarna om reseföretagen skulle gå i konkurs. Att ha denna typ av förmåner gör att du kan känna dig trygg när du bokar din resa. Du slipper otrevliga överraskningar och kan känna dig säker och lugn inför, under och efter resan. Tänk på att se över din hemförsäkring, med re:member får du ett kompletterande skydd på resan.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.