billigaste-privatlan-hund.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Funderar du på att skaffa hund och behöver ett lån?

Längtar du efter att skaffa hund, men har inte tillräckligt mycket pengar på sparkontot? Då kan ett privatlån vara ett alternativ.

I Sverige finns det ungefär 800 000 hundar och det är inte svårt att förstå varför hunden kallas människans bästa vän. En hund älskar dig i alla lägen. Vad är väl bättre när man kommer hem, trött från jobbet, än att mötas av en viftande svans? Och finns det något sötare än en valp med bedjande blick och stora tassar?

Att skaffa hund kostar dock en del pengar och för den som inte vill vänta tills det finns tillräckligt på sparkontot kan ett privatlån vara ett alternativ.

Varför ta ett privatlån för att skaffa hund?

Fördelen med ett privatlån från re:member är att du kan använda pengarna till vad du vill, som att köpa hund till exempel. Dessutom är det enkelt ansöka om privatlån och du behöver inte sätta varken din bostad eller bil i pant för att få låna.

Priset för en hund varierar kraftigt beroende på vilken ras du vill ha. En blandrasvalp kostar ofta bara hälften så mycket som en rashund, men det är först och främst efterfrågan som styr priset. Innan du ska skaffa hund måste du också tänka på att kostnader för försäkring, vaccination och veterinärbesök tillkommer.

Privatlån till at skaffa hund

Om du inte vill vänta med att skaffa hund kan ett billigt privatlån vara lösningen.

Om din privatekonomi är i ordning och du inte har några betalningsanmärkningar kan ett privatlån vara ett alternativ för att finansiera hunddrömmen.

Kontroll över din ekonomi

re:member erbjuder privatlån från 10 000 till 500 000 kronor utan säkerhet, med en återbetalningstid på upp till 15 år. Hur mycket pengar du kan och får låna beror på din ekonomiska situation och din förmåga att kunna betala tillbaka lånet. Men tänk på att inte låna mer än ekonomin tål.

Med vår lånekalkyl kan du enkelt se vad månadskostnaden blir vid olika räntesatser. Vilken ränta du får avgörs av den kreditbedömning vi gör när du ansöker om lånet. Det är flera faktorer som spelar in, såsom lånebelopp och önskad återbetalningstid, men din individuella ränta kommer att ligga inom spannet 4,95 % - 19,95%.

Att ansöka om ett privatlån från re:member går snabbt och enkelt – du får svar direkt och om lånet blir beviljat har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom några dagar. 

Ansök om re:member privatlån 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.