manga-lan-spara-pengar.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Har du för många lån? Slå ihop dem och spara pengar

Om du har många lån och krediter har du mycket att vinna på refinansiering, då samlar du alla dina smålån i ett enda lån. Månadskostnaden kan bli lägre och du får bättre kontroll över din ekonomi.

Genom refinansiering samlar du dina krediter och skulder i ett större lån och kan förmodligen minska dina utgifter betydligt. Pengarna du sparar på refinansiering kan du till exempel använda till att amortera ner bolånet snabbare. Eller kanske behöver du bara ha lite mer pengar att röra dig med?

Om du räknar ihop utgifterna för soffan du har köpt på avbetalning, privatlånet, renoveringslånet och kreditkortsskulden har du förmodligen en hel del att betala varje månad. Det kan du faktiskt göra något åt!

Samla dina lån med refinansiering

Om du till exempel har en kreditkortsskuld på 100 000 kronor fördelat på två eller tre kreditkort kan du halvera dina månadskostnader genom att samla skulderna i ett enda lån. Ett privatlån från re:member på 100 000 kronor med en återbetalningstid på 8 år ger en månadskostnad på 1 550 kronor vid en ränta på 9,95 %. Vilken ränta du får avgörs av kreditbedömningen som görs vid ansökningstillfället.

När du samlar dina lån, till exempel kreditkortskulder eller andra typer av smålån, i ett större lån sätts pengarna inte in på ditt konto, utan långivaren betalar de lån du anger i din ansökan direkt. Med andra ord sparar du både tid och möda genom refinansiering.

Fördelar med refinansiering

Att samla flera mindre lån i ett större är ett av de enklaste sätten att förbättra sin privatekonomi. Här är några av de viktigaste fördelarna med refinansiering.

Genom att samla dina lån får du möjlighet till:

  • lägre månadskostnad

  • bättre översikt över din ekonomi

  • lägre ränta

  • mindre avgifter

  • längre återbetalningstid

  • en enda månadsfaktura

Att ansöka om ett privatlån hos re:member är enkelt och du får svar direkt. Ange att syftet med lånet är att samla flera smålån. Vi erbjuder privatlån upp till 500 000 kr utan säkerhet. Med vår lånekalkylen kan du se vad månadskostnaden blir vid olika räntesatser.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,95 % - 21,95 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.