foto-tips.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Fotografering för amatörer och experter

Vet du hur du tar en perfekt selfie? Nedan har vi samlat ett antal fotoartiklar, bland annat en artikelserie om hur du får till den bästa selfien, med tips på allt från ljusförhållande till vilka fotoappar som är bäst.

Här kan du också finna en artikel om hur du väljer rätt fotoutrustning till dina behov. Att lära sig skillnaden mellan bländare och slutare är en sak, men att veta vilken utrustning som lämpar sig bäst för just dina behov är något annat. I det aldrig sinande myllret av objektiv, kamerahus och tillbehörsutrustning är det en prövning att orientera sig fram till vad man har behov av. Därför är det viktigt att definiera användningsområde och funktionalitet samt vilken prisklass man vill lägga sig på.

Vill du lära dig mer om fotografering?

Du behöver sannolikt inte en kamera för 80 000 kronor om du ska ta selfies i spegeln, och ska du skriva ut bilder i ett jättestort format bör du vara ute efter något annat än en billig kompaktkamera. I artiklarna nedan kan du få en bra riktlinje på vad för slags kamera och fotoutrustning som passar dina behov.

Här nedanför har vi samlat en hel del matnyttiga artiklar om just fotografering, låt dig inspireras!